محل تبلیغات شما
رئيس كل گمرك ايران بر تلاش حداكثري مديران اين سازمان براي تحقق اقتصاد مقاومتي تأكيد كرد و گفت: اقتصاد مقاومتي در گمرك با الكترونيكي شدن فرآيندها محقق مي‌شود.

به گزارش روابط عمومي گمرك ايران، دكتر مسعود كرباسيان كه در نشست مديران ستادي و اجرايي گمركات سراسر كشور سخن مي‌گفت با بيان اين مطلب اظهارداشت: مصداق واقعي اقتصاد مقاومتي در گمرك، گمرك الكترونيكي بوده و وظيفه مديران در اين جهت بسيار سنگين است.
وي ايجاد و توسعه گمرك الكترونيكي را از توصيه‌هاي مهم سازمان جهاني گمرك دانست كه با اجراي آن موضوعاتي همچون كاهش فساد، افزايش سلامت كاري، توسعه و تسهيل تجارت و كاهش زمان ترخيص كالا در گمرك تحقق مي‌يابد.
رئيس كل گمرك با اشاره به اينكه عملكرد مديران براساس تلاش و اهتمام آنان نسبت به اجرايي شدن گمرك الكترونيكي ارزيابي خواهد شد به تشريح اهداف كمي پروژه گمرك الكترونيك و يكپارچه پرداخت و در بخشي از سخنان خود گفت: زمان ترخيص كالا با راه‌اندازي سامانه جامع امور گمركي در رويه واردات، صادرات و ترانزيت به نحو چشمگيري كاهش پيدا كرده، اما ما در پي آن هستيم كه اين زمان را به حداقل ممكن و استانداردهاي بين‌المللي برسانيم به همين دليل لازم است همه مديران و كاركنان گمرك در اين جهت تلاش بيشتري به‌عمل آورند.
رئيس كل گمرك ايران پنجره واحد تجارت فرامرزي را اقدامي ارزشمند در جهت كاهش هزينه و وقت صاحبان كالا براي اخذ مجوزهاي قانوني جهت ترخيص كالا دانست و گفت: اينكه سازمان‌هاي مجوزدهنده به روش الكترونيكي و غيرفيزيكي براي صاحبان كالا مجوز صادر مي‌كنند و آن را در اختيار گمرك قرار مي‌دهند، و ديگر نيازي به مراجعه صاحبان كالا به سازمان‌هاي مختلف را نيز از نتايج مثبت گمرك الكترونيكي دانست.
وي همچنين با قدرداني از همكاري دست‌اندركاران پژوهشكده دانشگاه تهران در راه‌اندازي سامانه‌هاي الكترونيكي در گمرك به بحث مانيفست الكترونيكي اشاره كرد و گفت: كشفيات اخير در بندر شهيدرجايي با استفاده از مانيفست الكترونيكي امكان‌پذير شد.
دكتر كرباسيان درهمين زمينه اظهارداشت: تبادل الكترونيكي اطلاعات بين گمرك و سازمان‌هاي مسئول در امر تجارت و همچنين سازمان‌هاي كنترلي و نظارتي موجب كاهش حجم تخلفات و قاچاق شده و همكاري‌ها در اين زمينه در آينده افزايش خواهد يافت.
وي با تشريح نقش و تأثير اقدامات گمرك در ارتقاي رتبه ايران در شاخص عملكرد لجستيك سال 2016 گفت: بايد كاري كنيم كه رتبه كشورمان از اين هم بهتر شودو بالاتر رود.
دكتر كرباسيان با اشاره به افزايش درآمد گمرك و ضريب حمايتي آن از 6 درصد به 9 درصد با استفاده از سامانه جامع گمركي، پياده‌سازي طرح كارشناسي متمركز در گمركات را در شفاف‌سازي فرآيند ترخيص كالا مثبت ارزيابي كرد.
وي تصريح كرد: گمرك يك سازمان حاكميتي و در عين حال مردمي است و مسير آن بايد مسيري باشد كه مردم و مسئولان از آن راضي باشند، بنابراين همه ما موظفيم كه به مردم احترام بگذاريم. علاوه بر اين گمرك بايد با همه سازمان‌ها تعامل داشته باشد و همه در مسيري حركت كنيم كه خواسته‌هاي مردم، مقام معظم رهبري و رياست جمهوري تحقق يابد.
رئيس كل گمرك در ادامه گفت: طرح كارشناسي متمركز در رويه‌هاي ترانزيت و صادرات نيز در گمرك اجرايي خواهد شد، اما يكي از اصلي‌ترين اقدامات ما در آينده تجهيز و توسعه گمركات به دستگاه‌هاي كنترلي نظير ايكس‌ري و همچنين رفع اشكالات مربوط به قطعي سيستم است.
دكتر كرباسيان در ادامه پيرامون موضوع فساد و قاچاق مطالبي بيان كرد و در پايان خواهان تلاش بيشتر مديران گمرك براي ارائه خدمات مطلوب‌تر به صاحبان كالا شد.
شايان ذكر است كه در نشست يك روزه مديران ستادي و اجرايي گمركات سراسر كشور با تشكيل كارگروه‌هاي تخصصي، مهم‌ترين مسائل و موضوعات گمركي مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

فهرست و سهمیه کالای همراه مسافر مناطق آزاد تعیین شد

شناسایی ۲۲۰ شرکت برای عبور از مسیر سبز گمرک

واردات ماینر جز در موارد استثنائی قاچاق تلقی می‌شود

گمرك ,الكترونيكي ,كالا ,مديران ,كه ,كل ,رئيس كل ,كل گمرك ,در گمرك ,گمرك الكترونيكي ,صاحبان كالا ,اجرايي گمركات سراسر ,نشست مديران ستادي

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها